Vallekilde Højskole søger viceforstander

Vær med til at styre en af de største almene højskoler godt ind i fremtiden. Vi er også en af de første højskoler i Danmark, og vi arbejder hele tiden med at give stolte traditioner nyt liv. Sammen med engagerede og idérige kolleger skal du lægge handling bag vores overordnede retning de kommende år: En stor højskole skal have stor betydning.

Vi er midt i en rivende udvikling med udsolgte kurser og store projekter som Clean Out Loud på Roskilde Festival, Røst – talerskolen for unge, podcastkonkurrencen Højlyt og litteraturfestivalen Litt Talk. Du skal hjælpe os med at fortsætte den udvikling, men også sikre, at den foregår i en velstyret hverdag med god stemning og plads til alle.

Derfor leder vi efter en person, der har:

• Ledelseserfaring
• Gode evner til at styre gennem motivation
• Lige så meget lyst til drift som til udvikling
• Erfaring med undervisning
• Viden om ungdomskultur og nye generationer
• Personlige erfaringer med højskoleliv
• ... og så er det dejligt, hvis du kan spille klaver, men vigtigere: at du er god til at lytte

Arbejdsopgaver:

Du kommer til at indgå i højskolens ledelsesgruppe sammen med køkkenchefen og forstanderen. Dine ansvarsområder er bl.a.:

I samarbejde med forstanderen: Vores samlede undervisningsudbud herunder skemaplanlægning, årshjul og indholdsplaner
Økonomi- og personaleansvar for lærergruppen på højskolen
Planlægning, koordinering og opfølgning af pædagogiske møder
Du skal også undervise

Alle vores lærere er dybt engagerede mennesker, og der er altid mange bolde i luften. Derfor skal du både kunne inspirere til udvikling og være den, der sikrer, at boldene lander rigtigt. Du skal skabe rammer for et godt arbejdsmiljø, hvor vi lytter til hinanden og har styr på planlægning, rammer for arbejdstid og de administrative opgaver, der også er en del af højskolearbejdet. Du kommer til at undervise på valgfag, så du møder dem, der giver det hele mening: vores elever.

Vi tilbyder:

Du får kolleger, som alle brænder for Vallekilde Højskole, og som skaber et miljø, der er præget af nysgerrighed og humor. Der er bopælspligt med stillingen, så du tilbydes en tjenestebolig i et kreativt lokalmiljø i Vallekilde med mange unge familier, et rigt foreningsliv, smuk natur og et prisvindende økologisk køkken på højskolen.

Ansøgning:

Hvis du vil vide mere om stillingen eller om højskolen, er du velkommen til at kontakte forstander Torben Smidt Hansen på mail tsh@vallekilde.dk eller mobil 20120322.

Der er ansøgningsfrist d. 14. april kl. 12.00. Ansøgningen skal sendes til job@vallekilde.dk med emnet ”viceforstander”.

Du kan se lønniveauet for viceforstandere på højskolernes forenings hjemmeside: ffd.dk. Tiltrædelse efter aftale, men gerne så hurtigt som muligt.