Følg med, når højskolerne sætter fokus på bæredygtighed og pædagogik

Publiceret 27-11-2017

Op mod 200 undervisere, forstandere, lærerstuderende, erhvervsfolk og fagpersoner taler pædagogik, dannelse og bæredygtighed, når højskolerne holder konference den 30. november. Følg konferencen og deltag i debatten på Højskolebladets kanaler, hvor du blandt andet kan møde Steen Hildebrandt og Elsebeth Gerner Nielsen.

På torsdag den 30. november afholdes Højskolepædagogisk Konference III i Aarhus, hvor op mod 200 undervisere, forstandere, lærerstuderende, erhvervsfolk og fagpersoner m.fl. en hel dag mødes for at diskutere bæredygtighed, dannelse og pædagogik. Du kan følge konferencen på Højskolebladets kanaler.

Udgangspunktet for konferencen er, at vi står over for reelle, globale, menneskelige og miljømæssige udfordringer, der vil få store konsekvenser for de kommende generationers levevis og ikke mindst for naturen. Pædagogisk stiller det krav til at søge nye veje for at undgå modløshed og afmagt, og i stedet finde mening, retning og mod til at forfølge andre visioner for det gode liv, i bred forstand.

Se debatterne, når de finder sted

Hold øje med Højskolebladets Facebook, hvor vi livestreamer dele af konferencen fra kl. 9.30 på torsdag.

Hør blandt andet: Oplæg fra og debat med Steen Hildebrandt, professor emeritus, forfatter, foredragsholder mm. og Elsebeth Gerner Nielsen, rektor for Designskolen Kolding og tidligere minister.

Gæstetweeter på bladets Twitter-profil

Dagen igennem kan du følge med på bladets twitter-profil, hvor gæstetweetere vil referere og kommentere dagen igennem.

Følg os på Facebook

Følg os på Twitter