Ny forstander Egå Ungdoms-Højskole og andre navne

Publiceret 30-01-2019

NAVNE Morten Erbs er tiltrådt som ny forstander på Højskolen Østersøen og Peter Wang på Egå Ungdoms-Højskole.

Peter Wang. Foto fra Egå Ungdoms-Højskole

43-årige Morten Erbs er tiltrådt som ny forstander på Højskolen Østersøen. Han har ud over en karriere som landbrugsskolelærer været beskæftiget med Danida-projekter i Syd- og Østafrika, og har en befalingsmandskarriere i forsvaret med i bagagen. Morten Erbs baggrund er international med opvækst og skolegang i såvel Australien som Brasilien og uddannelse i England. Han kommer fra en stilling som forstander for Kalø Økologiske Landbrugsskole og afløser Hanne Fischer, der af personlige grunde måtte forlade højskolen.

Lærer Peter Wang startede fra nytår som forstander på Egå Ungdoms-Højskole. Peter Wang kommer fra en stilling som både skolens idrætslærer og pædagogiske leder. Peter Wang er 49 år gammel har tre børn og er bosat i Risskov. I offentlig sammenhæng er han mest kendt for sit arbejde for TV2 som basketball-ekspert.

Tidligere lærer og forstander på Idrætshøjskolen i Aarhus Per Andersen er udnævnt til forstander emeritus på skolen. Per Andersen har trods mange år som U19-landstræner for DBU bevaret forbindelsen til Idrætshøjskolen, både som formand og medlem af bestyrelsen.